• MDC naar het EK en WK

  MDC naar het EK en WK

  Demoteam ‘MDC’ van Malu Dance Company uit Assen heeft zich weten te kwalificeren voor het EK en WK. Deze worden respectievelijk gehouden in Duitsland (EK) en in Schotland (WK). Een ontzettend knappe prestatie en wij willen ook heel erg graag aan beide toernooien meedingen naar de prijzen. U zult begrijpen dat, om aan het EK en WK mee te doen, er aardig wat kosten mee gemoeid gaan. Zo moet er gereisd worden, moeten we overnachten en etc. Dit moet uit onze eigen zak worden betaald. We hebben uitgerekend dat we rond de € 5000,- euro nodig zijn om de wedstrijden, vlucht, verblijf kosten te betalen. Dit is voor ons een kans die wij misschien wel niet nog een keer krijgen, en daarom hebben we uw hulp hard nodig.

  Wil jij ons hierbij helpen? We hebben een rekeningnummer opgezet speciaal voor deze actie: NL98 ABNA 0474 5964 19 (MR Jansen) Zet bij de overboeking: MDC naar WK.
  Dat kan op de volgende manieren:
  – Een actie zoals: Flessen actie (statie flessen ophalen in de buurten en inleveren)
  – Geld overmaken naar ons rekeningnummer. U word bedankt op op onze website en via onze facebook pagina. Wij willen graag wat terug doen en dat kunnen wij doen in de vorm van een optreden, korte workshop, promotie en misschien heeft u zelf een idee?
  – Rommelmarkt verkoop.
  – Heeft u nog een ander idee?

  Voor vragen kunt u altijd bellen met: 06-28474108