• OPROEP: Geef Anne een sfeervolle ziekenhuiskamer

  OPROEP: Geef Anne een sfeervolle ziekenhuiskamer

  Lieve Malu Dance Company danser, danseressen, docenten, ouders, verzorgers en overige volgers.
  Langs deze weg wil ik jullie allen vragen om met een klein en simpel gebaar een kleine wens in vervulling te brengen.

  Zoals sommigen van jullie misschien wel weten lijdt Anne Dijkstra (meest rechts op de foto), danseres bij het demoteam Liquid Motion van Malu Dance Company, aan taaislijmziekte. De taaislijmziekte, is een erfelijke ziekte die zowel de luchtwegen als het spijsverteringskanaal aantast. Voor Anne betekend dit dat haar longen nog maar voor 65% werken.

  –UPDATE–

  Anne heeft ons laten weten dat haar longen nog maar voor 24% werken en ze op de lijst staat voor een longtransplantatie!

  Afgelopen zaterdag las ik, Malu, op Facebook dat het niet heel goed gaat met Anne en dat ze weer is opgenomen in het UMC te Groningen. In dit bericht vroeg Anne of mensen haar een kaartje wilden sturen zodat haar kamer in het ziekenhuis wat meer sfeer krijgt.

  Zo’n kleine wens moeten wij met z’n allen toch kunnen realiseren en daarom wil ik jullie langs deze weg allemaal vragen om Anne een kaartje te sturen. Een klein en simpel gebaar, maar oh zo belangrijk en fijn voor Anne.

  Willen jullie haar ook een leuk kaartje sturen?

  Haar adres is:
  Anne Dijkstra
  UMCG
  Afdeling M4
  Postbus 11120
  9700 CC Groningen.

  Lieve Anne, ook langs deze weg wil ik je heel veel beterschap wensen. Zoals je weet sta ik op het punt om, voor een korte vakantie naar Brazilië te vertrekken, maar eenmaal daar gaat mijn kaart aan jouw zo snel mogelijk op de bus.

  Malu