• Nieuwe Website Live

    Nieuwe Website Live

    Hallo allemaal,

    Vandaag is de nieuwe website van Malu Dance Company live gegaan. Dat betekend dat we weer een beetje bij de tijd zijn en de website ook weer toegankelijker is geworden via tablet en mobiel. Niet alle onderdelen op de site werken misschien al optimaal maar er word achter de schermen rustig doorgewerkt. Wat is er veranderd ?

    Allereerst zijn we overgestapt naar een ander CMS.  Aan de voorzijde zal men daar uiteindelijk weinig van terug zijn maar aan de admin kant heeft het enkele voordelen ten opzichte van de oude website. Een ander groot voordeel is dat de nieuwe website zoals hierboven benoemd beter werkt op tablet en mobiel. Bij de oude website was het geheel dusdanig verouderd dat dit ook lastig was alsnog goed te krijgen en vandaar dat er gekozen is om geheel opnieuw te beginnen in plaats van de oude een upgrade te geven. U kunt reacties geven op berichten maar hou het netjes. Berichten die niet door de beugel kunnen worden verwijderd.

    De webwinkel word zo snel mogelijk nog toegevoegd maar inmiddels kan u wel al de informatie vinden over de verschillende dansstijlen, de lestijden, de kosten en etc. Met het live gaan van een nieuwe website kan het altijd voorkomen dat er enkele foutjes insluipen.Mocht u onverhoopt tegen problemen aanlopen dan kunt u dat ons via het contact formulier laten weten. Er zal dan gekeken worden woorde oorzaak ligt en deze hopen we dan zo spoedig mogelijk te verhelpen.