• Alvast Fijne Feestdagen

  Alvast Fijne Feestdagen

  Op woensdag 16 december vertrek Malu voor een heerlijke uit rust vakantie naar het prachtige Brazilië. Daar zal ze 3 weken verblijven.
  Er zijn voor de lessen, vlak voor de feestdagen, op woensdag 16 december, donderdag 17 december en vrijdag 18 december vervangende docenten geregeld.

  Vanaf 19 december sluit ook Malu Dance Company haar deuren om te genieten van twee weken kerstvakantie. We hebben een prachtig jaar achter de rug met onze 3 fantastische locaties en geweldige leerlingen. Er zijn in 2015 een hoop mooie herinneringen gemaakt. Er is veel gedanst, veel gewonnen maar even belangrijk, er is ontzettend veel gelachen en genoten. In het laatste kwartaal kwam daar ook nog is 2 maal mooi Babynieuws bij. Jolyn en Malu zijn beiden zwanger en zullen in 2016 hun eerste kindje krijgen.

  Een geweldig jaar en een mooi vooruitzicht op 2016, wat hopelijk een even goed dansjaar mag worden als het afgelopen jaar.
  Alle danslessen beginnen na de kerstvakantie weer op maandag 4 januari 2016.

  Namens Malu Dance Company en haar docenten team willen we jullie allemaal alvast hele fijne feestdagen wensen en een gezond en dansvol 2016!