• Malu Dance Company Assen

  Malu Dance Company Assen

  Woon je in Assen en heb je altijd al willen dansen? Malu Dance Company Assen is wat je zoekt! In maart 2005 begon Malu met haar eerste dansgroep in Assen, dit omdat het aan hiphop en streetdance in Assen nog ontbrak. Ze hield open audities en uit deze audities koos ze 6 kandidaten om een dansgroep mee te beginnen. Ze hadden nog geen naam en noemden zich tot deze tijd MDC (Malu Dance Crew). De naam zou later wel komen.

  10 jaar later is er nog steeds geen naam, inmiddels wel een dansschool, na een half jaar hield Malu nieuwe audities om haar team uit te breiden, hier kwamen zoveel meiden en jongens op af, dat de beslissing om lessen te gaan geven voor iedereen al snel was gemaakt. In januari 2016 starte Malu de dansschool Malu Dance Company. Eerst maakten ze gebruik van een sporthal op het Van Boeijen terrein genaamd ‘De Kangeroe’, een plek waar de eerste leden nog altijd met veel nostalgie over praten.

  De Kangeroe werd niet lang daarna afgebroken en Malu moest op zoek naar een nieuwe plek. Deze plek vond ze bij sportschool ‘Body Language’ aan de Julianastraat in Assen. Een plek waar ze met veel plezier heeft gezeten, want de dansschool groeide en groeide en het werd tijd voor een grote locatie met eigen kleedkamer en kantoor, deze vond ze in 2012 in het pand van sportschool ‘Fitness Factory’ in Assen. Een prachtige grote zaal van 250 m4 met eigen kleedkamer en kantoor. Midden in het centrum van Assen aan de Marktstraat. Kortom, de perfecte locatie in Assen om de dansschool voort te zetten.

  Malu Dance Company Assen

  Marktstraat 3a
  Assen, Drenthe 9401 JE
  Nederland
  Telefoon: 0592-201242
  URL:

  Maandag 
  Dinsdag 
  Woensdag 
  Donderdag 
  Vrijdag 
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten